TS – Nová mobilní aplikácia ORION EDI – na cesty aj na okamžitý prehľad

11. júl 2016

11. júla 2016, Nitra – Nad zmysluplnosťou niektorých aplikácií sa nepochybne môžeme prinajmenšom pousmiať, to však rozhodne nie je prípad Mobilnej aplikácie ORION EDI. Pristupovať k objednávkam prostredníctvom mobilných telefónov je totiž pre zákazníkov služby ORION EDI rozhodne mimoriadne praktické. Nielenže budú mať kedykoľvek a odkiaľkoľvek prístup k svojim prijatým objednávkam, ale môžu ich priamo z mobilného telefónu aj potvrdiť alebo jedným kliknutím preposlať svojim kolegom na e-mail a bezprostredne tak zahájiť ich realizáciu.

Na neustály prehľad

Mobilná aplikácia, umožňujúca rýchle zdieľanie informácií o firemných objednávkach, je určená viac než 1500 zákazníkom služby ORION EDI a k dispozícii je úplne zadarmo. Jej užívatelia na nej najviac oceňujú prehľadnosť, rýchlosť a dostupnosť informácií z EDI komunikácie, ako potvrdzuje aj Milan Weirich, riaditeľ českého a slovenského zastúpenia spoločnosti WELEDA: „Chcem mať neustály prehľad o obchode spoločnosti. Mobilná aplikácia ORION EDI je pre mňa jednoduchý a prehľadný kontrolný nástroj, keď som na cestách. Notifikácie ma okamžite informujú o nových objednávkach od kľúčových zákazníkov a ja tak môžem priebežne sledovať ich stav a pravidelnosť.“

Každodenné využitie

O tom, že zákazníci Mobilnú aplikáciu ORION EDI používajú naozaj aktívne, svedčí priemerná doba návštevy, ktorá činí viac než 4 minúty, ale aj jej veľmi časté používanie. Podľa aktuálnych štatistík spoločnosti CCV Informačné systémy totiž takmer tri štvrtiny jej držiteľov (71 %) využívajú aplikáciu každý deň, každý druhý deň ďalších viac než 10 %. Naopak menej než raz za týždeň si mobilnú aplikáciu ORION EDI otvorí len 5 % zákazníkov, zvyšných necelých 14 % to urobí aspoň jedenkrát za týždeň.

Väčšiu obľubu si zatiaľ získala u tých zákazníkov, ktorí používajú na svojich inteligentných telefónoch či tabletoch operačný systém Android (82 % stiahnutí cez Google Play), zvyšných 18 % si sťahuje aplikáciu prostredníctvom AppStore a využíva ju na mobilných zariadeniach so systémom iOS.