TS – Ivo Vašíček vedúcim rozvoja logistických riešení v CCV Informační systémy

16. január 2013

Brno, 15. januára 2013 – Posilu do divízie Business Solutions získala na sklonku minulého roku spoločnosť CCV Informačné systémy s príchodom Iva Vašíčka. Jeho úlohou bude najmä vedenie rozvojových projektov a ďalšie posilnenie produktového portfólia spoločnosti v segmente logistických riešení.

Ivo Vašíček má s riadením projektov v oblasti informačných technológií rozsiahle, viac než dvadsaťročné skúsenosti. Od roku 1991 pôsobil v brnenskej telekomunikačnej firme GiTy, kde prešiel celým radom manažérskych funkcií – od obchodného riaditeľa cez riaditeľa divízie systémy až po funkciu generálneho riaditeľa. Zodpovedný tu bol tiež za rozvoj v rámci Európy. Od roku 1998 poskytuje so svojou firmou odborné manažérske služby českým firmám aj nadnárodným korporáciám. Okrem riadenia podnikových projektov sa výrazne zameriava aj na formulácie stratégií. Je súčasne aj predsedom profesijného združenia Český institut manažerů informační bezpečnosti.

Nová akvizícia divízie CCV Business Solutions sa stane podporou tímov zameraných na dodávky komplexných riešení pre riadenie skladov v on-line režime, a to jednak v rámci logistických centier, jednak na vzdialených lokáciách, alebo ďalšie využitie riešenia EDI formou služby s pomocou konsolidačného centra ORION. „Rozsiahle skúsenosti Iva Vašíčka chceme v plnej miere využiť nielen pri posilnení portfólia našich logistických riešení, ale aj za účelom celkového rozšírenia našich aktivít v oblasti logistiky,“ hovorí Marek Procházka, riaditeľ divízie CCV Business Solutions, ktorá sa špecializuje hlavne na implementáciu WMS riešení (CCV Riadený sklad) a podnikových informačných systémov (Microsoft Dynamics).

Ivo Vašíček (51 let) vyrastal a študoval v Brne, doktorát na Masarykovej univerzite získal v roku 1986 (odbor Didaktika fyziky, automatizácia a IT). Má štyri deti a vo voľnom čase sa zaoberá filozofiou, históriou, adrenalínovými aktivitami alebo tvorivým písaním.

——————————

O spoločnosti CCV Informačné systémy

CCV Informačné systémy pôsobí na trhu od roku 1992. Patrí k významným hráčom domácej scény odboru informačných systémov. Sídli v Brne (divízia CCV Business Solutions a CCV eGovernment) s ďalšími pobočkami v Opave (divízia CCV eBusiness) a na Slovensku v Kysuckom Novom Meste (CCV Informačné systémy). Poskytuje komplexné dodávky vo vývoji logistických riešení, implementácii WMS systémov (CCV Riadený sklad) a podnikových informačných systémov (Microsoft Dynamics). Špecializuje sa na riešenia pre elektronickú fakturáciu, dôveryhodnú archiváciu, elektronickú výmenu dát EDI (konsolidačné centrum Orion) a bezpapierový obeh obchodných dokladov. Ďalej vyvíja špeciálne riešenia (registre, portály) pre štátnu správu a aplikácie pre inteligentné telefóny. Je nositeľom titulu Oracle Gold Partner.