TS – CRM systém pomôže Juhomoravskému inovačnému centru s riadením vzťahov s partnermi

6. máj 2016

6. mája 2016, Nitra - Brnenská spoločnosť CCV Informačné systémy sa stala víťazom tendra na dodávku systému na riadenie vzťahov so zákazníkmi do Juhomoravského inovačného centra (JIC). Zvolené riešenie Microsoft Dynamics CRM bude pomáhať najmä s evidenciou subjektov v jednotlivých inovačných programoch, event managementom či tvorbou a aktualizáciou regionálnej inovačnej stratégie.

JIC podporuje ľudí vo vytváraní a rozvoji firiem, ktoré menia svet. Startupy, ktoré prešli programami JIC, už vytvorili viac než 1400 nových pracovných miest a ďalšie stovky miest v nadväzujúcich službách. Za 12 rokov svojej existencie naštartoval JIC takmer 360 spoluprác medzi vedcami a firmami. V tejto súvislosti  v Brne spravuje aj tri technologické a jeden biotechnologický inkubátor. Týmito a ďalšími aktivitami pomáha JIC zvyšovať konkurencieschopnosť južnej Moravy a budovať z nej jeden z najinovatívnejších regiónov Európy.

CRM na podporu rozvoja

„Naše služby využíva každoročne približne stovka firiem, či už vo fáze prvotného nápadu, rýchlo rastúce startupy aj zavedené technologické firmy,“ hovorí Jiří Hudeček, CEO v Juhomoravskom inovačnom centre, a dodáva: „Náš záber, množstvo aktivít a zapojených subjektov pritom neustále rastie a podpora zo strany kvalitného CRM se tak stala nevyhnutnou. V rámci výberového konania bolo ako najlepšie riešenie vybrané Microsoft Dynamics CRM ponúkané spoločnosťou CCV Informačné systémy.“

Implementácia na mieru

Užívateľmi nového systému budú najmä oddelenia Operations (ICT, COO), Marketing, Regionálne inovačné stratégie a Start-up tím. Nasadeniu riešenia bude predchádzať séria workshopov, na ktorých budú postupne definované požiadavky jednotlivých oddelení a tie následne implementované. Už teraz sa počíta hlavne s podporou evidencie účastníkov inovačných programov, event managementu, tvorby a aktualizácie regionálnej inovačnej stratégie či prenájmu budov a kancelárií.

• Viac o Microsoft Dynamics CRM