TS – CCV Informační systémy zakladá novú divíziu a rozvoj podporí aj zmenami vo vedení

12. august 2014

Kysucké Nové mesto, 13. augusta 2014 – Spoločnosť CCV Informačné systémy zakladá novú divíziu Inovácie a mobilné riešenia. Jej riaditeľom sa stal Václav Kameníček, ktorý doteraz pôsobil na pozícii marketingového manažéra divízie eBusiness. Ďalší rozvoj spoločnosti podporí aj Marek Procházka, ktorý z postu riaditeľa divízie Business Solutions prechádza do funkcie Business Development Managera so zodpovednosťou za oblasť podnikových riešení.

Novo založená divízia Inovácie a mobilné riešenia je zameraná na vytváranie nových produktov, rozvoj doterajších služieb a ich zasadenie do produktového portfólia spoločnosti. Do jej pôsobnosti prechádza tiež tvorba a rozvoj mobilných aplikácií. „IT služby sa neustále vyvíjajú, preto je pre nás veľmi dôležité reagovať na požiadavky a priania zákazníkov a prichádzať s novými možnosťami,“ komentuje vznik divízie jej riaditeľ Václav Kameníček, a dodáva: „Príkladom môže byť nová služba Instantný sklad, vďaka ktorej sme schopní za veľmi priaznivých podmienok menším a stredným firmám dopriať niektoré výhody dostupné doteraz len vo veľmi robustných systémoch na riadenie skladov.“

Ďalšie inovácie má posilniť aj menovanie Marka Procházku do pozície Business Development Managera so zodpovednosťou za oblasť podnikových riešení, vrátane Microsoft Dynamics AX. „Cieľom tejto zmeny je podporiť rozvoj v oblasti podnikových informačných systémov pri zachovaní kontinuity s predchádzajúcim pôsobením Marka Procházku v oblasti logistiky,“ hovorí Dalibor Damborský, konateľ CCV Informačné systémy.

Václav Kameníček (32 rokov) prechádza na post Václav Kameníčekriaditeľa divízie Inovácie a mobilné riešenia z pozície marketingového manažéra divízie eBusiness, na ktorej pôsobil predchádzajúcich päť rokov. Predtým pôsobil na marketingových postoch v spoločnostiach GiTy a Brand Brothers. Vyštudoval ekonomiku a manažment na Masarykovej univerzite v Brne, na ktorú nadviazal štúdiom na Českom inštitúte pre marketing. Vo voľnom čase sa venuje snowbordingu, tenisu, cestovaniu či jazde na horskom bicykli.

Marek Procházka (38 rokov) bol menovaný na post Business Development Managera Marek Procházkapo predchádzajúcom štvorročnom pôsobení v čele divízie Business Solutions, kde sa postaral o výrazný rozvoj zákazníckeho portfólia divízie v oblasti logistických riešení a výsadné postavenie v partnerskej sieti Microsoft. Pred nástupom do CCV Informační systémy pôsobil viac než 9 rokov v spoločnosti Cegedim CIS, kde zastával postupne funkcie International Technician, Technical Manager a nakoniec Customer Service Senior Manager. Vyštudoval matematiku a počítačovú geometriu na Slezskej univerzite v Opave. Medzi jeho koníčky patrí hra na gitaru, jazda na lyžiach a horskom bicykli, fotografovanie, IT a audio technika.

—————————-

CCV Informačné systémy pôsobí na trhu od roku 1992. Patrí k významným hráčom domácej scény odvetvia informačných systémov. Sídli v Brne (divízie CCV Business Solutions a CCV eGovernment) s ďalšími pobočkami v Opave (divízia CCV eBusiness) a na Slovensku v Kysuckom Novom Meste (CCV Informačné systémy). Poskytuje komplexné dodávky vo vývoji logistických riešení, implementácie WMS systémov (CCV Riadený sklad) a podnikových informačných systémov (Microsoft Dynamics). ). Špecializuje sa na riešenia pre elektronickú fakturáciu, dôveryhodnú archiváciu, elektronickú výmenu dát EDI (konsolidačné centrum Orion) a bezpapierový obeh obchodných dokladov. Ďalej vyvíja špeciálne riešenia (registre, portály) pre štátnu správu.