TZ – Společnost CCV Informační systémy posiluje marketing

8. 9. 2008 – Společnost CCV Informační systémy posiluje své marketingové oddělení. Novým ředitelem marketingu jednoho z předních českých dodavatelů IS/IT se stal Petr Ondrášek.

Na postu šéfa marketingového oddělení bude zodpovědný za vedení marketingových projektů, vztahy s partnery a médii a současně bude mít na starosti oblast public relations a komunikační strategii.

„Rozšiřujeme a nadále budujeme náš zkušený manažerský tým, který má sílu a schopnosti prosazovat naše vize. Není bez příčiny, že většina našich nových zákazníků přichází na doporučení našich stávajících zákazníků a jen v letoším roce jsme již překročili hranici firemních 500 zákazníků. Od růstu našich oddělení vývoje a marketingu si slibujeme zdokonalení obchodních modelů pro další rozvoj a získání nových obchodních partnerů. Ambicí společnosti je pomocí spolehlivých služeb a znalostí našich lidí posunout se do pozice preferovaného dodavatele informačních systémů především pro obchodní společnosti“, říká Dalibor Damborský, jednatel společnosti.

K posílení na jednom z klíčových postů dochází v etapě, kdy společnost upevňuje svou pozici na trhu ERP systémů, dodávek pro státní správu a služeb EDI (elektronická výměna dat). Budování marketingového oddělení firmy navazuje na rozvoj vývojového oddělení, a potvrzuje tak novou dynamiku CCV ve snaze ještě lépe naplnit očekávání a potřeby svých zákazníků.

Petr Ondrášek k tomu dodává: „Na trhu podnikových informačních systémů není pro zákazníka snadné se správně zorientovat, ale díky branžově specializovaným produktům má CCV zaslouženě jednu z významných pozic v oblasti implementací zejména v oborech stavebnictví a pro logistické a obchodní společnosti, kde dlouhodobě patří k nejúspěšnějším implementátorům řešení na bázi systémů Microsoft Dynamics NAV. Společnost v neposlední řadě patří k absolutním lídrům v oblasti poskytování EDI služeb a nepřehlédnutelnou roli zaujímá v oblasti vývoje a partnerských dodávek aplikací pro státní správu. Pravdou je, že mediální pozice CCV zaostávala právě za touto pozicí tržní. Úkolem naší práce je integrovat tyto tři klíčové oblasti rozvoje a jasně marketingově definovat nové i stávající produkty.“

Petr Ondrášek má letos 34 let a je inženýrem ekonomie. Má dlouholeté zkušenosti z marketingu, strategického plánování a týmového vedení. Krátce pracoval jako nezávislý marketingový konzultant, v posledních pěti letech působil ve společnosti Veletrhy Brno, kde zastával pozici ředitele veletržních projektů, řídil zejména veletrh informačních technologií INVEX a zrealizoval nový veletrh spotřební elektroniky DIGITEX. Na BVV přišel z akciové společnosti Aeon, kde působil v pozici marketingového manažera. Zkušenosti v oboru informačních technologií získal také jako account manager při péči o významné české IT firmy v komunikační agentuře Aetna. Je ženatý, má jednoho syna. Volný čas věnuje hlavně své rodině a také sportu, aktivně hraje házenou.

Informace o společnosti CCV Informační systémy:
CCV Informační systémy patří stabilně mezi významné společnosti v oboru informačních systémů a informačních technologií v České republice. Byla založena v roce 1992 se sídlem v Brně a dalšími pobočkami v Brně (sekce e-Government) a v Opavě (sekce e-Business).

CCV Informační systémy má tři firemní sekce podle hlavních směrů svého působení:

• Business Solutions – nejúspěšnějšími produkty CCV Stavebniny a CCV Řízený sklad na bázi podnikového informačního systému Microsoft Dynamics NAV,
  • e-Business – komplexní řešení EDI ORION® – poskytování služeb elektronické výměny dat a bezpapírové komunikace
  • e-Government – vývoj a dodávky speciálních internetových řešení pro státní správu na platformě Oracle.

CCV Informační systémy udržuje certifikát dle systému kvality ISO 9001:2001, je partnerem společnosti Microsoft s titulem Microsoft Gold Certified Partner a nositelem partnerského titulu Oracle Valued Member Partner.

Zajímalo by to i kolegy nebo šéfa? Jednoduše s nimi článek sdílejte.