TZ – CCV Informační systémy posiluje marketingový tým

29.10.2014

Brno, 10. listopadu 2014 – Společnost CCV Informační systémy, která na tuzemském trhu patří mezi největší poskytovatele elektronické výměny obchodních dokladů (EDI), jmenovala Ladislava Chovítka na pozici marketingového manažera divize eBusiness. Bude zde zodpovědný zejména za vyhledávání nových příležitostí pro služby clearingového centra ORION EDI.

„Elektronická výměna obchodních dokladů (EDI) zažívá v poslední době takový rozvoj, že se o ní začínají zajímat i společnosti z dosud méně penetrovaných oborů. Jako tuzemský lídr mezi poskytovateli EDI služeb si uvědomujeme vyšší potřebu vzdělávat tyto nové uživatele k efektivním způsobům nakládání s elektronickými dokumenty, proto jsme se rozhodli dále posílit i náš marketingový tým,“ komentuje změny David Reichel, ředitel divize eBusiness společnosti CCV Informační systémy, a dodává: „Pevně věřím, že se Ladislav Chovítek zasadí o další růst služeb našeho konsolidačního centra Orion pro elektronickou výměnu dokladů, které každodenně slouží tisícům obchodujících protistran.“

Ladislav Chovítek (32 let) má za sebou pestrou praxi z oblasti marketingu. Ve funkci nahrazuje Václava Kameníčka, který přešel na post ředitele divize Inovace a mobilní řešení. Před příchodem do CCV Informační systémy působil Chovítek na marketingových pozicích ve firmách ReachLocal, Moravia Propag, AG FOODS či Red Bull. Vystudoval podnikové hospodářství na Ekonomicko-správní fakultě Masarykově univerzity v Brně. Je ženatý a ve svém volném čase se zajímá zejména o grafiku, cestování a sport.