TZ – CCV Informační systémy a Mipel spojili síly v nabídce komplexních IT řešení pro maloobchodní sektor

1. 12. 2008 – Společnost CCV Informační systémy uzavřela dohodu o partnerství a spolupráci s firmou Mipel. CCV Informační systémy tímto krokem doplnila své portfolio o další partnerský produkt, obchodní systém Mipel – obchod. Spojením sil dochází ke vzájemné podpoře při oslovení zákaznického spektra maloobchodních firem.

Spolupráce s firmou Mipel nám umožňuje nabídnout našim zákazníkům komplexní vertikální řešení na bázi podnikového informačního systému Microsoft Dynamics, zahrnující moderní řízení skladů včetně propojení na řetězce maloobchodních prodejen a jednotlivých prodejních míst,“ vysvětluje hlavní přínos spolupráce Petr Matuška, ředitel divize Business Solution CCV Informační systémy. V tomto případě však nejde pouze o obchodní spolupráci. „Naše propojení nám také dovoluje daleko efektivněji sdílet odborné znalosti a vývojářské kapacity a nabízet tak plně funkční a odzkoušená řešení,“ dodává Petr Matuška.

Přínosem pro zákazníky na českém trhu je ucelenost nabízeného řešení. „Naše nabídka je nyní komplexní a integrovaná, což našim klientům šetří čas a síly potřebné pro pořízení a aplikaci systému,“ dodává Ivo Mayerberg, ředitel SW společnosti Mipel.

CCV Informační systémy je  přední partner společnosti Microsoft pro dodávky podnikových řešení v sektoru obchodních firem.Nabízí oborově vyspělá řešení na ERP systému Microsoft Dynamics a systémy CCV Řízený sklad pro nákladově a kapacitně efektivní řízení skladů (Warehouse Management System) s využitím  radiofrekvenčních terminálů komunikujících on-line a 100% pokrytím všech skladových operací.

Řešení CCV Řízený sklad aktuálně potvrdilo svou kvalitu ziskem ocenění Diamantové oko jako nejlepší produkt určený pro profesionály na říjnovém veletrhu Invex a navázalo tak na řadu dalších ocenění jako Microsoft Industry Award, cenu Podpora IT pro logistiku nebo vítězství v soutěži IT projekt roku.

Obchodní systém Mipel – obchod je softwarový produkt pro správu a řízení maloobchodu, který umožňuje realizaci propojení řetězce maloobchodních prodejen a jejich prodejních míst včetně skladových terminálů s centrálním skladem. Systém je navržen tak, aby jeho činnost byla co nejvíce automatizována pomocí elektronické výměny dat bez nutnosti zásahu obsluhy. Vysoká variabilnost systému umožňuje různé aplikace a konfigurace řešení prodejních jednotek bez ohledu na jejich počet a velikost. Servisní zabezpečení je prováděno službou vzdálené správy systému.

Informace o společnosti CCV Informační systémy:

CCV Informační systémy patří stabilně mezi významné společnosti v oboru informačních systémů a informačních technologií v České republice. Byla založena v roce 1992 se sídlem v Brně a dalšími pobočkami v Brně (sekce e-Government) a v Opavě (sekce e-Business).
CCV Informační systémy má tři firemní sekce podle hlavních směrů svého působení:

• Business Solutions – nejúspěšnějšími produkty CCV Stavebniny a CCV Řízený sklad na bázi podnikového informačního systému Microsoft Dynamics NAV,
  • e-Business – komplexní řešení EDI ORION® – poskytování služeb elektronické výměny dat a bezpapírové komunikace
  • e-Government – vývoj a dodávky speciálních internetových řešení pro státní správu na platformě Oracle.

CCV Informační systémy udržuje certifikát dle systému kvality ISO 9001:2001, je partnerem společnosti Microsoft s titulem Microsoft Gold Certified Partner a nositelem partnerského titulu Oracle Valued Member Partner.

Informace o společnosti Mipel:

Mipel, spol. s r. o. byla založena v roce 1991 a specializuje se na dodávky obchodních systémů včetně servisních služeb určených pro maloobchodní sektor.
Počáteční činností byl prodej kancelářské a výpočetní techniky. V roce 1993 se činnost rozšířila o prodej a distribuci obchodních a technologických digitálních vah a registračních pokladen včetně zakázkové výroby programů.
V současné době je hlavní činnost společnosti orientována na komplexní dodávky, distribuci a prodej obchodních vah značky Epelsa.

Zajímalo by to i kolegy nebo šéfa? Jednoduše s nimi článek sdílejte.